Svinaktigt beteende lockar besökare

29 juni 2012

Titta så en del Rengsjö-svin beter sig en sen midsommarkväll, skriver Lasse Stensson i Tjyvsten och skickar oss den här underbara bilden. Det handlar naturligtvis om Backans gemytliga suggor och smågrisar i Östra Höle som tilldrar sig många besökares uppmärksamhet. Ja, faktiskt har kultingarna och deras två mammor, som hjälps åt med uppfödningen, blivit en riktig sevärdhet. Totalt är det 13 smågrisar och flera föräldrar har uppgett för Thomas Backan att de måste köra en runda genom byn varje kväll för att titta på grisarna annars blir barnen inte nöjda. Förra sommaren hade Backans en stor galt som också lockade många besökare men den är ersatt av en något mindre i år. Just nu är den för tillfället bortlånad på sommarlov. – Det är kul med det stora intresset för våra djur och snart blir väl vi bönder en sevärdhet också, säger Thomas och skrattar.

Fortsätt gärna att skicka in roliga,trevliga ,spännande bilder till den här sidan. Adressen är goran@bernstal.se  Tänk bara på att bilderna inte får vara större än 5 mb.

Rengsjö-svinen som lockar många besökare till Östra Höle.Foto: Lasse Stensson

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445