Lyckad fiskepremiär

15 juli 2012

Det blev en lyckad fiskepremiär på Fjällmyrtjärn. Ett 30-tal fiskare hade sökt sig dit och lika många åskådare fanns också på plats i den ljumma sommarkvällen. Det var lite trögt med fiskelyckan inledningsvis och inte alla lyckades fylla kvoten på tre fiskar. Det gjorde däremot Gunnar Olsson och dottern Jenny som vid 21-tiden kom till grillen med tre fina regnbågar var. Kvällens applåd fick Hans Åhlin som inte tvekade när regnbågen, som han hade på kroken, fastnade i ett grenverk under ytan. Hans klädde helt sonika av sig och dök i efter drag och fisk som han  kastade upp på land. Alla sätt är som bekant bra utom de dåliga.

Glada och nöjda premiärfiskare vid Fjällmyrtjärn, Gunnar Olsson och dottern Jenny som fick tre regnbågar var. Foto: Tina Persson

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445