Kristina fick Rengsjöharen

15 juli 2012

Det blev Kristina Bratt som utsågs till mottagare av årets Rengsjöhare och priset delades ut i samband med Rengsjöfesten på söndagen. Kristina får priset för sitt arbete med vandrarhemmet Ohlandersgården i Knyssla. I motiveringen heter det att hennes engagemang för vandrarhemmet, det vänliga bemötandet och omhändertagandet av gäster från när och fjärran har gjort det möjligt för många att få smaka på hälsingsk kulturhistoria. Kristina har tidigare tilldelats flera priser av STF för sitt arbete med vandrarhemmet som satt Rengsjö på turistföreningens Sverigekarta. Det v ar en glad och tacksam pristagare som tog emot Rengsjöharen – för övrigt den 26:e i ordningen – av hembygdsföreningens ordförande Sune Thim.Ca 200 personer besökte årets Rengsjöfest och som vanligt höll sig regnet borta under de timmar festligheterna pågick.

Kristina Bratt blev den 26:e mottagaren av Rengsjöharen. Foto: Ingrid Thim

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445