Rengsjö SK distriktsmästare

24 juli 2012

För första gången är Rengsjö SK distriktsmästare i fotboll. Detta efter 4-1-seger över Bollnäs på tisdagskvällen. Matchen spelades på Sävstaås inför en storpublik på 620 personer av vilka många var tillresta supportrar från Rengsjö. När matchen var slut kunde RSK:s lagkapten för kvällen Andreas Clahr höja DM-bucklan inför jublande lagkamrater och lagledning. – Fantastiskt roligt att för första gången i klubbens historia vinna DM och göra en bra finalmatch, sa sportchefen Roland Hedlund. Andreas Clahr gjorde två av målen och de övriga svarade Christian Törnros och Jon Pettersson för. På fredagkväll väntar Ånge i den första matchen i treans höstomgång. Det här blev en bra genomkörare inför säsongupptakten.

Bäst i Hälsingland 2012 Rengsjö SK. För första gången blev klubben distriktsmästare i fotboll.

Tvåmålsskytten och lagkaptenen Andreas Clahr tar emot DM-bucklan vid prisutdelningen efter finalmatchen.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445