Viktigt möte om bredbandsbygget

20 september 2012

Måndag den 15 oktober kl 19 bör alla som är intresserade av fiberoptiskt bredband komma till RSK-lokalen. Då kommer nämligen projektledaren för bredbandsutbyggnaden hos Bollnäs Energi, Anders Lantz, för att informera om utbyggnaden i Rengsjö. Han svarar på alla frågor som rör det fiberoptiska bredbandet och hur arbetet kommer att bedrivas i Rengsjö, Det är Rengsjö Framtid som arrangerar mötet tillsammans med Bollnäs Energi. Ytterligare information kan man få av Gunnar Jonsson och Göran Bernstål i Rengsjö Framtid. I den utbyggnadsplan som tagits fram kommer inte alla fastigheter i Rengsjö att få den nya tekniken och det drabbar bl a en del privata företagare.Pengarna som kommunen och länsstyrelsen anslagit räcker inte. Men nu arbetar Rengsjö Framtid för att få till stånd ytterligare en etapp så att inga vita fläckar lämnas kvar i Rengsjö. Bredbandssatsningen är den viktigaste framtidsinvesteringen som gjorts i Rengsjö på många år och när grävmaskinerna är på plats bör så många fastigheter som möjligt få tillgång till den nya informationstekniken, säger Gunnar Jonsson i Rengsjö Framtid.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445