Elljusspåret fortfarande oreparerat

26 september 2012

Stormen Dagmar rev ned stora delar av ledningar och stolpar i elljusspåret och sedan dess har inget hänt. Sportklubben som tidigare ansvarade för spåret har deklarerat att man inte har ekonomi att åtgärda skadorna och några försäkringar gäller inte. Återstår kommunen men där är man tydligen också ointresserade. Kvarstår ett elljusspår som inte fungerar till stor besvikelse för ett stort antal motionärer. Vad gör våra kommunalpolitiker? Jobbar de för bygdens bästa eller är de ointresserade av vad som händer i Rengsjö? Något måste göras menar Rengsjö Framtid och uppmanar kommunens fritidsförvaltning att åtgärda elljusspåret inför vintern. I dagens läge när läkare utfärdar motion på recept är spåret av stor vikt för många i Rengsjö som vill hålla sig friska. Antingen genom motion på skidor eller till fots. Men ingen bryr sig och ingen tycks ta något ansvar för att elljuspåret skall fungera.

 

Så här såg det ut efter stormen Dagmar i januari och så här ser det fortfarande ut efter elljusspåret i Rengsjö. Ledningarna är avslitna på marken och stolparna ligger som plockepinn över spåret.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445