RSK vann och blir kvar i trean

29 september 2012

Med ett äkta hattrick av Erik Wästman säkrade RSK en fortsatt plats i div 3 södra Norrland. Slutresultatet blev 4-1 mot ett Heby som inte hade något att spela för men som ändå kämpade tappert. Rengsjö spelade dock bättre och det hade kunnat bli ännu fler mål. Hemmalaget hade massor av chanser men det var många gånger svårt att få in bolluslingen. – Jätteskönt, sa en glad tremålsskytt efter segern och förklarade att han absolut inte har någon tanke på att sluta än.  Men det beror helt och hållet på knäet som besvärat honom större delen av säsongen. – Jag ska magnetröntga det till veckan så får vi se men jag hoppas bli återställd så jag kan fortsätta spela fotboll för det är alldeles för roligt fortfarande, säger 30-åringen. Slutar gör däremot RSK-tränaren Kjell Rosén. – Jag är 66 år och det sliter för mycket att hålla på såhär i min ålder, säger han och bollar över tränarfrågan till RSK-ledningen som nu måste hitta en efterträdare till kommande säsong. – Idag spelade vi bra men det har vi gjort i många andra matcher också fast vi förlorat med uddamålet. Därför var det så otroligt skönt att få vinna och avsluta på det här sättet, säger Kjell Rosén som har en 50-årig fotbollskarriär bakom sig.

En glad Erik Wästman efter sina tre mål och Rengsjös 4-1 seger mot Heby som innebar fortsatt spel i div 3 för RSK.

En nöjd tränare som nu lägger av efter en lång fotbollskarriär. Här gratuleras Kjell Rosén av ett av sina barnbarn efter Rengsjös seger i serieavslutningen.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445