Glöm inte författarkvällen!

2 december 2012

Måndag 3 december kommer författaren Daniel Waluszewski till Rengsjö för att vid två tillfällen berätta om sin bok ”Med en blick över axeln”. Det gör han under förmiddagen inför Rengsjöprojektets måndagsgrupp och senare på kvällen kl 19 i Ringshögs konferenslokal för andra intresserade. Daniels  debutroman handlar om hans egen farfar som räddades av amerikanarna efter andra världskrigets slut från nazisternas förintelseläger. Han kom sedan till Berga-lägret i Rengsjö -i folkmun kallat Petsamo- och här i Rengsjö mötte han också sin blivande fru. Rengsjö Framtid arrangerar författarkvällen och bjuder även på fika. Därför är det önskvärt om man anmäler sig till Göran Bernstål tel 665123 eller 070-6948732 om man tänker komma.

 

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445