Snön försenar fiskepremiär

12 december 2012

Det ymniga snöandet har ställt till det för Rengsjö fiskevårdsförening som hade tänkt sig en fiskepremiär på Fjällmyrtjärn och Slakttjärn redan 1 december. På grund av snön, som kom i stora mängder innan isarna frös till ordentligt, så är det alltför riskabelt att ge sig ut för att isfiska och föreningen har därför skjutit premiären på framtiden. I båda sjöarna har det planterats ut 400 st regnbågar plus ett 15-tal fiskar av större kaliber. Föreningen satsar stora resurser just i dessa sjöar eftersom de är lättillgängliga för allmänheten. Så snart isen blir bärkraftig kommer det att informeras på föreningens hemsida rengsjofiske.se och sättas upp anslag. – Men i dagsläget kan vi inte ta ansvar för att släppa ut fiskare på isarna, säger Karl Hagelin i fiskevårdsföreningen.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445