Fototävlingen avgjord

17 januari 2013

Sommaren 2011 utlyste Rengsjö Framtid en fototävling för att få fram ett nytt vykort som skulle ”sälja” bygden. Tävlingen förlängdes till att omfatta även sommaren 2012 och nu är den avgjord. Vinnare blev Ulrika Bengtsson från Glössbo som tog den här bilden av sin dotter Ellen,4 år, en majkväll vid Hölesjön. Ulrika berättar att det var en varm och vacker kväll och de hade åkt till sjön för att leka en stund. Ellen iklädd bara kjol och sandaler plaskade i vattnet och trivdes. Samtidigt passade Ulrika på att öva med sin kamera för att fånga vackra siluettbilder. Det lyckades rätt bra för tävlingsjuryn föll för den vackra motljusbilden som signalerar  lekfullhet, lugn och sommarlängtan. Men den är inte speciell på något sätt för just Rengsjö och därför avvaktar Rengsjö Framtid med att ta fram ett nytt vykort tills man hittat den bild som eftersträvas. Ulrika gratuleras till segern i fototävlingen och har ett pris som väntar.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445