Skoterträff för tredje året

27 januari 2013

Det drar ihop sig till en ny skoterträff på Östersjön i Rengsjö lördagen den 23 februari. Återigen är det Rengsjö skoterklubb som arrangerar och träffen som börjar kl 10 riktar sig till alla skoterälskare i södra Hälsingland. Många skoterhandlare finns på plats för att visa upp sina nya modeller och låta folk provköra. Det blir också barnskoterkörning för de minsta och naturligtvis servering av kolbullar och hamburgare, tipsrunda och lotterier. På kvällen blir det sedan middag och dans till liveband i RSK-lokalen. Med det vinterväder vi har i år kommer hundratals skoteråkare att lockas till Rengsjö spår arrangörerna. Titta bara på den här sidans startbild för det är där som skoterträffen äger rum. På isen ute vid grillstugan samlas skoterpubliken. En härlig plats att mötas på. Vi välkomnar alla skoterentusiaster till Rengsjö!

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445