De nya handlarna i Lötens affär

29 mars 2013

På tisdag tar Lilian Edström och hennes syster Rosemarie Nilsson över ansvaret för Lötens Handel men redan i påskhelgen gör de sin debut som de nya handlarna. Lilian har förresten praktiserat en hel vecka redan i affären tillsammans med Nicklas Fredriksson som nu lämnar över nycklarna. För både Lilian och Rosemarie innebär det nya jobbet att de har mycket att sätta sig in i och de vädjar därför till ortsborna om tålamod och förståelse i början. – Det här med pant av flaskor och burkar är besvärligt och alla prismärkningar på olika varor. Det är tur att vi har både Ida och Åsa att luta oss emot i början, säger Lilian lätt nervös inför premiären. Så småningom flyttar hon över bageriugnarna från Bollnäs men redan från starten kommer hennes bröd att finnas till försäljning i affären. Och när inkörningsproblemen väl är över så tänker hon också skapa en liten caféhörna och möblera om så att det blir lite bättre plats i butiken.

På långfredagen dök de nya handlarna upp bakom charkdisken i Lötens Handel. Lilian Edström och hennes syster Rosemarie Nilsson tar officiellt över från tisdag.

Lilian har praktiserat i affären en vecka tillsammans med avgående handlaren Nicklas men ändå är hon orolig för att det blir kaotiskt i början och vädjar om förståelse från ortsborna.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445