Lilian välkomnad med blommor

2 april 2013

Nu är hon lanthandlare på allvar. På tisdagen öppnade Lilian Edström Lötens handel som ny innehavare av butiken. Hon gjorde det med ett ordentligt stänk av nervositet men de positiva välkomstorden värmde och efterhand försvann också nervositeten. Det blev blomsterbuketter både från hembygdsföreningen och Rengsjö Framtid och Lilian hälsade rörd och tacksam till alla. En spännande utmaning kallar hon sitt nya jobb och det är bara att hoppas att hon ska lyckas fånga in flera nya kunder så att butiken bär sig. Men hon är optimistisk och inte rädd för att jobba så det ska nog gå vägen och när hon blivit ordentligt varm i kläderna så kommer det nog att hända saker. Till att börja med så ska hennes nya bageridel få möjlighet att leverera färskt bröd till Ringshög. På sikt borde även övriga varor kunna tas från Löten både till Ringshög och till skolans kök. Det skulle ge affären en bra grund att stå på och det är något som Lilian kommer att jobba för.

Ingvar Ingeroth från Rengsjö Framtid överrräcker blommor och önskar Lilian lycka till.

Ingvar Ingeroth från Rengsjö Framtid överräcker blommor och önskar Lilian lycka till.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445