Premiär för kvällscafé i Västerby

13 maj 2013

Ett försommarcafé öppnades på måndagskvällen vid Norrgården i Västerby och under premiärkvällen gästade  bl a några ekipage från Söderhamns American Cars. Det är Ingmarie Antonsson som tagit initiativet till caféet och hon kommer att hålla öppet varje måndagkväll fram till 17 juni mellan kl 18 och 20.30. Nästa måndag kommer fler blänkande amerikanska cruisingbilar att dyka upp förklarade premiärkvällens gäster som lovordade den vackra Hälsingegårdsmiljön i Västerby. Ingmarie är den som kommer att hålla i trådarna för verksamheten i Västerby i sommar och se till så att allt fungerar både när det gäller serveringen och På Gammelmormors Tid. När nu Hälsingegårdarna blivit ett världsarv kan man förvänta sig ett ökat turisttryck men det är inget som Ingmarie och andra ideellt arbetande i Västerby oroar sig för. Tvärtom hoppas de på många besökare som får njuta av den vackra och unika klungbyn.

Ingmarie Antonsson serverar de första gästerna i Västerbys kvällscafé.

Ingmarie Antonsson serverar de första gästerna i Västerbys kvällscafé som kan blir ett populärt besöksmål för cruisingbilar i närområdet.

DSC_0091

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445