Rengsjö laddar för marknad o fotboll

17 maj 2013

Lagom till lördagens hemmapremiär på IP och vårmarknaden Hardreve kommer sommarvädret till Rengsjö. Marknaden i Sedwallsparken lockar i år med mycket lokalproducerat att äta. Det handlar om korvar, marmelader, ost och mycket annat gott. Och i Ringshögs restaurang bjuds det på stekt lax och rabarberpaj. Även hantverk, killingar, ponnyridning och skjuts med häst och vagn står på programmet

Så här såg det ut på vårmarknaden förra året. Även då vackert väder. Foto:Allan Olsson

Så här såg det ut på vårmarknaden förra året. Även då vackert väder. Foto:Allan Olsson

Dessutom en barnkarusell, chokladhjul, lotterier och en namntävling. Det gäller att komma på ett passande namn till grillstugan och piren. Och så blir det förstås sedvanligt sponsorlopp för att dra in pengar till RSK som kl 15 har hemmapremiär på IP mot topplaget Falu BK. Marknaden öppnar kl 10 och pågår till fotbollen börjar. Det är laddat för två riktiga publikkfester i Rengsjö denna dag. Välkomna att handla och njuta i en strålande försommarmiljö!

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445