Midnäs-piren folkets val

18 maj 2013

Det blev en succéartad vårmarknad igen när den på lördagen arrangerades för femte gången och succé var också ordet för RSK:s tredje sponsorslopp. Det var många lag som ställde upp och tillsammans sprang de in över 80 000 kr till klubben vars a-lag senare på dagen spelade oavgjort 2-2 mot seriefavoriten Falu BK. En härlig dag i Rengsjö dit sommarvädret kom på allvar och gjorde både besökare och varuförsäljare helnöjda. En namntävling hade utlysts för piren där grillstugan ligger och på riktigt TV-vis lästes tre historier ur det förflutna upp varpå publiken fick välja det historiska namn som piren skulle ha. Det blev Midnäs-piren som tog hem priset före Klockpiren. Tidigare har själva parken fått sitt namn efter emigrantbröderna Sedwall och det stadsfästes officiellt på lördagen att den skall heta Sedwallsparken i fortsättningen.

Det blev trångt både på vägen och vid sidan om när sponsorsloppet drog igång med allt från knattar till a-lagsspelare.

Det blev trångt både på vägen och vid sidan om när sponsorsloppet drog igång med allt från knattar till a-lagsspelare.

Karusell och spunnet socker lockade de minsta som också kunde rida ponny eller åka häst och vagn.

Karusell och spunnet socker lockade de minsta som också kunde rida ponny eller åka häst och vagn.

Kommersen var livlig och vädrets makter gynnade den femte vårmarknaden som bjöd på riktigt sommarklimat.

Kommersen var livlig och vädrets makter gynnade den femte vårmarknaden som bjöd på riktigt sommarklimat.

 

 

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445