Ny stororientering i Rengsjö

21 maj 2013
Så här såg det ut vid målgången för O-ringen i Glössbo men nu blir målet vid badplatsen i Skidtjärn.

Så här såg det ut vid målgången för O-ringen i Glössbo men nu blir målet vid badplatsen i Skidtjärn.

Det är Rehns BK och Söderhamns OK som tillsammans arrangerar nationella elittävlingar i orientering vid Skidtjärns badplats lördag och söndag den 1 och 2 juni. Flera hundra orienterare väntas till tävlingarna som förläggs till skogsområdena öster om Nordanhölevägen. Startplatsen blir intill Bojäntans vid Nordanhölevägen medan badplatsen utgör själva målområdet. Det görs i ordning torsdag den 30 maj med sekretariatsvagn, dusch och toavagnar samt marketenteri. Tävlingarna beräknas pågå mellan kl 8 och 16 båda dagarna och löparna med åtföljande sällskap hänvisas till olika logimöjligheter i Rengsjö. Det är däremot inte tillåtet för camping vid badplatsen och parkering kommer att ske längs hela Nordanhölevägen. Det betyder att det kommer att bli trångt där under den här helgen och boende efter vägen bör därför tänka på att det kan bli svårt att ta sig fram under tiden som tävlingarna pågår. Några dagar senare är det också orienteringstävlingar i Alfta och man kan därför vänta sig att en hel del blir kvar på sina övernattningsställen i Rengsjöområdet . Om ni har logimöjligheter så meddela detta till tävlingsledningen. Det vore ju också trevligt om vi i Rengsjö kunde ordna något trevligt den här helgen för alla orienteringsbesökare.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445