Sommarlov för innebandyspelarna

17 juni 2013

DSC_1807_2

Gänget som träffas varje söndag och spelar innebandy i Rengsjöskolan har nu haft avslutning på IP. Dagen inleddes med barfotafotboll i duggregnet. Många jämna matcher genomfördes och bland deltagarna syntes gamla RSK-profiler som Emil Bergwall och Johan Jonsson. Även RSK-ordföranden Anders Olsson gjorde en och annan löpning efter bollen. Efter fotbollen sköts det innebandystraffar med blandat resultat och när prickskyttet med blåsrör inleddes började en tät trio utkristalliseras. Inför den avslutande sportquizzen ledde Daniel Edberg stort men Emil Bergwalls otroliga kunskaper om fotbolls VM 1986 gjorde att vinstmarginalen endast blev en poäng till Daniels fördel. Efter gemensam grillning och prisutdelning tog grabbarna ett välbehövligt sommarlov.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445