Trevlig midsommar önskar vi alla

20 juni 2013

Midsommar GlösboMed den här glada dansbilden från midsommarstången i Glösbo önskar vi alla en glad och trevlig midsommarhelg. Glösbo Byförening är ett föredöme när det gäller att hålla ihop och ordna aktiviteter i en by. Antingen det är dags att städa hela byn eller fira storhelger som jul och midsommar, göra utflykter, ordna loppis mm så ställer man upp, ung som gammal. Häromkvällen restes majstången och då fanns ett 35-tal personer på plats när Bertil Olsson satte på sig dragspelet och klämde i med små grodorna. Sedan blev det läsk, kaffe och tårta som Isa och Irene hade ordnat. Inför midsommarhelgen hade också Rolf Nordlund målat busskuren vid gamla affären. Bra jobbat glösbobor! Foto:Gunnar Jonsson

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445