Ny info-tavla vid Yxbo

22 juni 2013

Äntligen är den på plats, den nya informationstavlan över olika besöksmål i Rengsjö som sitter vid p-platsen i Yxbo. Lagom till midsommar kom den upp. Den tidigare tavlan kvaddades av en okänd bilist förra hösten och blev bara skrot. Rengsjö Framtid har nu med hjälp av lokala företag som sponsrat och med försäkringspengar ordnat till den nya tavlan som vi nu hoppas får stå orörd vid p-platsen. Meningen är att tavlan ska hjälpa besökare att hitta till olika företag och sevärdheter i Rengsjö. Även i Glösbo kommer det att bli en ny info-tavla sedan länsstyrelsen nu gett tillstånd att sätta upp den på sin nya plats vid infarten till Rengsjö, där pendeltrafikanter ställer sina bilar. Men först skall tavlan repareras och förses med nya kartor och texter. Ett arbete som kommunens bygglag lovat åtgärda efter semestern.

Nu står den på sin plats igen, informationstavlan vid p-platsen i Yxbo.

Nu står den på sin plats igen, informationstavlan vid p-platsen i Yxbo.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445