Fotbollens Dag nu på lördag

21 augusti 2013

Det är dags för nya festligheter i Rengsjö kommande lördag. Då blir det Fotbollens Dag på IP med massor av aktiviteter hela dagen. Det börjar redan kl 10 och håller på till kl 18. På kvällen är det sedan lyskväll vid Skidtjärn med massor av marschaller och eldar som lyser upp augustimörkret och avslutar en fantastisk sommar vid denna vackra sjö. Eldarna tänds vid 21-tiden och festligheterna pågår natten lång. På IP inleds Fotbollens Dag med att sexton knattelag visar upp vad de kan. Deras matcher pågår fram till kl 15. Men kl 13 spelar också RSK:s F 11-lag mot Sandarne och 14.30 är det dags för den populära straffsparkstävlingen. Kl 16 spelar a-laget en viktig poängmatch mot Timrå i div 3 södra Norrland och i halvtidspausen blir det dragning i det stora TV-lotteriet. Det blir flera lotterier under dagen och försäljning av kioskvaror, korv och hamburgare. RSK hoppas på stor uppslutning eftersom vädret ser ut att bli bästa tänkbara.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445