Lyskvällen firade 5-årsjubileum

31 augusti 2013
Inne i de tre tälten blev stämningen snabbt på topp och alla lät sig väl smakas av den delikata suringen.

Inne i de tre tälten blev stämningen snabbt på topp och alla lät sig väl smakas av den delikata suringen.

Kön blev lång till det uppdukade buffébordet och suringdoften spred sig över hela Sedwallsparken denna kväll.

Kön blev lång till det uppdukade buffébordet och suringdoften spred sig över hela Sedwallsparken denna kväll.

I grillstugans eldsken och goa värme samlades man sedan i små grupper till intressant eftersnack.

I grillstugans eldsken och goa värme samlades man sedan i små grupper till intressant eftersnack.

 

Den femte lyskvällen i ordningen i Sedwallsparken samlade ett 70-tal gäster som lät sig väl smakas av det uppdukade surströmmingsbordet. Det aviserade regnovädret höll sig borta större delen av kvällen som också var förvånansvärt varm. Det gjorde att stämningen höll sig på topp och arrangerande Rengsjö Framtids festansvariga kunde andas ut. När mörkret sedan föll och alla marschaller och eldkorgar tändes var det som om allt föll på plats. Högsta vinsten i lyskvällslotteriet togs hem av Hasse Andersson på lott nr 471 och vinsten bestod av 1.000 kr kontant. Efter kaffet samlades man i samtalsgrupper och vid brasan ute i grillstugan höll sig många kvar under kvällen trots att regnet gjorde entré och åskan började mullra. Ett särskilt tack vill arrangörerna rikta till Kent Pettersson som lånade ut sitt partytält och dessutom satte upp det och tog ned det själv. Föreningens egna tält, som havererade i stormen efter fjolårets lyskväll, har reparerats och användes nu också.

 

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445