Rengsjökvinnor får skrapa i TV

23 september 2013

Två kvinnor från Glösbo, Sonja Lundin och Aina Olsson, har köpt lotter tillsammans i över 40 år men aldrig kammat hem någon större vinst. Men nu har det hänt och den 3 oktober kommer de att hålla hela Rengsjö i spänning när de ska skrapa en trisslott i TV 4. Minst 50 000 kr blir det och vill det sig väl kan det bli ännu mera. Mycket mera t o m. Det var Sonja som köpte den vinnande trisslotten men det blir Aina som skrapar i TV. – Hon är tuffare än jag, säger Sonja och skrattar. Hon berättar också att de två fortsatt att hålla kontakt med varandra genom åren när Aina flyttade från Glösbo och bosatte sig i Flästa. -Genom att turas om och köpa lotter har vi hållit kontakten levande och det har fortsatt sedan när Aina återvände till Glösbo. Tidigare köpte vi alltid penninglotter men sedan blev det trisslotter när de kom. Aina har väl vunnit någon gång men inte jag men nu small det till med tre TV:ar och sedan dess går vi i olidlig spänning båda två, säger Sonja. Och ni andra som vill uppleva spänningen i TV 4 bör sitta framför apparaterna kl 8.45 torsdag den 3 oktober.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445