Årets Sedwallsfest blir 8 november

25 september 2013

Rengsjös egen lilla ”Nobelfest” då finkläderna och kandelabrarna ska fram infaller i år fredag den 8 november. Den här festen introducerades förra året till minne av de båda prästsönerna Nels och Olof Sedwall som utvandrade till Amerika och såg till att stora delar av deras kvarlåtenskap kom rengsjöborna till del. Sedwallsfesten förra året blev snabbt fullbokad och redan har folk hört av sig för att boka plats till årets fest. På menyn den här kvällen står laxsnittar med grönsaker som förrätt och varmrätten består av älgstek med potatisgratäng. Till desserten serveras skyrkaka med svartvinbärsgelé. Allt till ett pris av 180 kr exklusive dryck. Till festen kommer Sedwallsbrödernas syskonbarnbarn Emma Sedwall för att sjunga och på mångas begäran får vi återuppleva Ewa Holmströms klockspel som gjorde sådan succé förra året. Antalet sittplatser på Ringshög är begränsat och därför gäller det att anmäla sig snabbt eller före 1 november till kökspersonalen på Ringshög.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445