Varning för inbrottstjuvar!

28 november 2013

Natten till torsdagen har tjuvar brutit sig in i minst två fritidshus vid Skidtjärn och stulit olika saker.De har gått in genom uppbrutna fönster. En vit pickup iakttogs vid midnatt stående vid badplatsen och kan troligtvis sättas i samband med inbrottet. Det finns därför all anledning att varna stugägare som nu bör se till sina hus för säkert har tjuvarna slagit till på flera platser.  Det gäller också att vi alla skärper uppmärksamheten på främmande bilar och personer som dyker upp här. Den här årstiden , i skydd av mörkret och när fritidshus står obebodda, är inbrottstjuvarnas drömscenario. Det är heller ingen snö som kan hindra eller förråda dem. Ostörda kan de härja fritt och tillgripa olika värdesaker. Om ni upptäcker att er stuga utsatts för inbrott så ska ni omedelbart göra polisanmälan.En av fastighetsägarna vid Skidtjärn hade varit i sitt hus och jobbat till sent på onsdagen så därför vet man att inbrotten har ägt rum någon gång under natten. Polisanmälan är gjord.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445