Många gav butiken sitt stöd

28 november 2013

DSCN0819

Det blev fullsatt på Ringshög när Rengsjö Framtid kallade till stormöte om Lötens Handel. Och det kom fram många idéer under kvällens grupparbeten- förslag på hur Lilian och hennes medarbetare ska utveckla affären och dra till sig nya kunder. – Själv var Lilian imponerad av allt stöd som visas henne och tyckte det var jättehäftigt med alla idéer som hon nu kan ta tag i. Länsstyrelsens två representanter, när det gäller rådgivning till lanthandeln, fanns också på plats och kunde berätta att regeringen nu tar in också glesbygdsbutikerna i satsningen på Matlandet Sverige. Rengsjö Framtid kommer att bearbeta de förslag som kom fram tillsammans med Lilian Edström så vi kan säkert vänta oss en del nysatsningar framöver. Lilians bageri drar redan nya kunder till butiken. Hon har också avvecklat ägandet i Bollehallen och kommer nu att satsa helhjärtat på sin verksamhet i Rengsjö och redan på söndag presenterar hon en annorlunda nyhet. – Då kommer min mamma och spelar dragspel i butiken. Kom och lyssna för hon älskar att spela inför publik, berättade Lilian som understryker att hon trots allt är optimistisk när det gäller framtiden för Lötens Handel.

– Jag tror på Rengsjöborna och jag trivs med det här jobbet, säger hon. I kvitto-lotteriet som det var dragning på vann Laila Larsson och Birgitta Forsman var sitt presentkort på Lötens Handel.

Lilian Edström fick en hel vägg med förslag på åtgärder som kan locka fler att handla i Lötens Handel.

Lilian Edström fick en hel vägg med förslag på åtgärder som kan locka fler att handla i Lötens Handel.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445