Flera julmarknader lockar i Rengsjö

29 november 2013

Nu till helgen, första advent, finns det all anledning att styra kosan till Rengsjö. Det finns två julmarknader att besöka. Dels Glösbo Möblers som på lördag bjuder på sin traditionella julmarknad med hantverkare, hembakt bröd, glögg och kolbulleförsäljning. Den andra marknaden öppnar upp både lördag och söndag i Kyrkvärdens Gård som ligger vid foten av Bullerberget. Där har ägaren Carola Sundström dukat upp till 5-årsjubileum med hemslöjd, loppis och café i den anrika hälsingegården. Det finns också möjlighet att titta på gårdens djur som är bl a får och hästar. Lötens lanthandel med bageri har öppet som vanligt både lördag och söndag liksom Majas Café och Presenter och Ringshögs restaurang som också serverar julbord på lördagkväll.

Helgen därpå, andra advent, slår Västerby Hälsingegårdar upp portarna för sin traditionella julmarknad, som i år är något mindre än tidigare, med öppettider kl11-15 båda dagarna.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445