Trevlig advent önskar vi alla

30 november 2013

2013-11-30 003

Med den här stämningsfulla bilden från Midnäspiren vid Sedwallsparken vill vi önska alla en trevlig advent.Föreningen Rengsjö Framtid, som svarar för belysningen, vill att ljusen skall inspirera oss att jobba vidare för en fortsatt trygg och trivsam framtid i Rengsjö och samtidigt bjuda alla våra besökare ett vackert välkomnande. Vi kommer att ha belysningen tänd under hela december månad och hoppas att många vill hjälpa oss genom att skänka en slant till elkostnaden. En sparbössa för detta ändamål finns därför utplacerad i Lötens Handel. Om alla ställer upp med ett litet bidrag så blir insatsen större och då kan vi kanske också utöka ljusspelet ännu mer till kommande år. Foto: Bengt Larsson

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445