Nytt inbrott på IP

13 maj 2009

Natten till onsdagen har flera byggnader på IP i Rengsjö utsatts för inbrott och skadegörelse. Minst 4 dörrar har brutits upp och inkräktarna har stulit bensin, dricka, korv och godis. Däremot lyckades de inte ta sig in i det kassaskåp som alla verktyg förvaras i. Förra året inträffade ett liknande inbrott vid IP och då stals en stor uppsättning nya verktyg. Nattens händelse har polisanmälts och det finns misstankar om att det är ungdomar från orten och gästande ungdomar som ägnar sig åt det här ofoget som nu har pågått en längre tid och skapat stor irritation på flera platser i Rengsjö. Från sportklubbens sida vädjar man nu till allänheten att hålla ögonen öppna och försöka identifiera de personer som ligger bakom den brottsliga verksamheten.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445