Julstämning i Västerby

7 december 2013

DSC_0032

Kaffe och saffransbulle vid det gamla klaffbordet i Norrgårdens kök. Med adventsstaken tänd, jullöparen på bordet och snön och marschallerna utanför. Kan det bli bättre om man söker julstämning och gemytlig samvaro med goda vänner? Traditionsenligt öppnade Västerby Hälsingegårdar upp dörrarna till julmarknad på lördagen i skarp konkurrens med många andra. Ändå kom publiken. Den publik som söker det speciella som bara Västerby kan uppbåda. I Regnells trängdes hantverkarna vid sina små stånd och i vävstugan sålde vävkvinnorna sina lotter. Barnen fick smyga till tomten med sina önskelistor eller åka häst och släde. I bagarstugan bakades det mjuka tunnbrödet. Många besökare kom det också till Majas Café & Presenter så det visar att Rengsjö drar lite extra när människor vill förbereda julen och fira advent. Och det bästa av allt. Det fortsätter också på söndag mellan kl 11 och 15. Så passa på och njut av julstämningen som besökarna på den här bilden.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445