Löten satsar på vecko-matkasse

23 januari 2014

Är en matkasse för hela veckan något som familjer i Rengsjö kan tänka sig att beställa på Lötens Handel? Lilian Edström, som är butiksägare, gör nu en intresseundersökning och visar det sig att det finns tillräckligt intresse så drar hon igång. Det går till så att man  varje vecka får matvaror med tillhörande recept så att man  kan tillaga olika rätter för varje dag. Veckomatkasssen är anpassad för fyra personer och passar t ex barnfamiljer där båda föräldrarna arbetar och har svårt att hinna med allt. På affären ser man till att alla ingredienser för de olika recepten finns och sedan packar man matkassen efter detta. Kunden hämtar kassen på måndag och har sedan hela veckans matsedel klar. Det är bara själva tillagningen som man måste göra själv. Veckomatkassen kostar 625 kr. – Får vi bara tio intresserade kunder så kör vi igång, säger Lilian Edström som just nu ser positivt på verksamheten i Rengsjö. Antalet kunder är ungefär detsamma men ekonomiskt så går affären bättre.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445