Skoterträff i konkurrens med OS

22 februari 2014

DSC_0145

Trots svår konkurrens med OS och en usel vinter som slagit ut flera skoterträffar så lyckades Rengsjö Skoterklubb är en gång med sitt årliga arrangemang i Sedwallsparken. Det kom inte lika många skotrar som förra året men den publik som kom bjöds på kalasväder i ett centrum som badade i nysnö och strålande sol. Och ingen behövde missa OS för det direktsändes på storbild från scenen. Som vanligt serverades kolbullar och hamburgare och i de uppställda tälten visades de flesta skotermodeller. Provkörning gjordes på Östersjöns is och för de minsta fanns miniskotrar på rundbana eller fiskdamm. Skoterklubben satsar på en träff i hela familjens tecken och det har man lyckats med. På kvällen samlades sedan 120 personer till mat och dans i RSK-lokalen. En helt igenom lyckad dag enligt klubbordföranden Patrik ”Putte” Nilsson. – Nu satsar vi vidare för att göra den här träffen till ett bra återkommande vinterarrangemang i Rengsjö, sa han och fick idel lovord från skoterförsäljarna som gärna återkommer hit.

Skoterklubben lyckas verkligen med sina skoterträffar och i år bjöd man inte bara på kolbullar utan också på direktsändning av OS från en storbilds-TV på utescenen.

Skoterklubben lyckas verkligen med sina skoterträffar och i år bjöd man inte bara på ett rykande utekök utan också på direktsändning av OS från en storbilds-TV på utescenen.

Även för de minsta bjöds det på skoteråkning. Här är det 3-åriga Elvira med mamma Jenny Frank som testar barnens skoterbana.

Även för de minsta bjöds det på skoteråkning. Här är det 3-åriga Elvira med mamma Jenny Frank som testar barnens skoterbana.

Skotrar och fiskdamm till trots hjälper inte när det finns härlig ny kramsnö tycker 6-åringarna Agnes Lintse och Selma Skoglund.

Skotrar och fiskdamm i all ära men det hjälper inte när det finns härlig ny kramsnö tycker 6-åringarna Agnes Linzie och Selma Skoglund.

 

 

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445