Succé för Hardrevet

17 maj 2009

Det fylldes på med folk hela tiden och det verkade som om hela Rengsjö var på benen när det i lördags var dags för den tradionella vårmarknaden Hardrevet. Ponnyhästar, killingar och karuseller trängdes med lokala knallar som sålde det mesta. Hundratals kolbullar gräddades av PRO. Skolan sålde kaffe , korv och kokosbollar. Rengsjös egna fabrikörer visade upp sig på hemmaplan och det såldes lotter där man kunde vinna både det ena och andra. Staffan Olsson från Glössbo vann ett helt billass med ved och Kerstin Evertsson från Höle gissade nästan rätt på grammet när det gällde att uppskatta ett billass med grus. Hon vann  förstås hela lasset.

Foto: Allan Olsson

Foto: Allan Olsson

Det var andra året i rad som Rengsjö Framtid arrangerade marknaden som ser ut att växa och sprida sig utanför Rengsjös gränser. Underhållningen svarade Granbogänget och en lokal popgrupp för. På kvällen var det tacobuffé och musikunderhållning på Ringshög.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445