Vårmarknaden ska växa

4 mars 2014

Rengsjös populära vårmarknad skall bli större. Den målsättningen har Rengsjö Framtid och efterlyser nu fler knallar och andra som vill visa upp sig på årets marknad som infaller lite tidigare än normalt. Lördag den 10 maj äger marknaden rum och detta för att RSK har hemmamatch just den dagen.Det är en förutsättning om RSK skall kunna ställa upp med sitt populära sponsorslopp på marknaden- ett lopp som varje år drar extra stor publik. Rengsjö Framtid vill också veta om det är möjligt att utöka aktiviteterna i Rengsjö ytterligare en dag så att olika företag och verksamheter håller öppet hus dagen efter, alltså söndagen den 11 maj. Om det blir tillräckligt många intresserade kan man dela på marknadsföringskostnaderna och på så sätt locka fler besökare till Rengsjö den här helgen. Intresserade som vill vara med på marknaden eller kan tänka sig att hålla öppet hus bör snarast höra av sig till Ingmarie Antonsson tel 073-8445888 eller Berit Wahl tel 070-6516981 i Hardreve-gruppen. Tänk om vi kan få folk att besöka Rengsjö hela den här helgen!

RSK:s sponsorslopp lockar varje år stor publik till vårmarknaden som arrangörerna nu hoppas ska växa ytterligare.

RSK:s sponsorslopp lockar varje år stor publik till vårmarknaden som arrangörerna nu hoppas ska växa ytterligare.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445