Intresset stort för marknad och Öppet Hus-dag

27 mars 2014
Den hittills okände tavelmålaren Anders Wigren i Svedja visar för första gången sina målningar under Öppet Hus-söndagen.

Den hittills okände tavelmålaren Anders Wigren i Svedja visar för första gången sina målningar under Öppet Hus-söndagen.

Vårmarknad och fotboll på lördag och Öppet Hus hos många Rengsjöföretag på söndag. Visst låter det spännande med en hel vårhelg i Rengsjö lördag och söndag den 10-11 maj. En av de som ställer upp och visar sina verk är den hittills okände tavelmålaren Anders Wigren i Svedja. Han har huset proppfullt med egenhändigt målade tavlor och nu är han villig att för första gången visa vad han åstadkommit. Roger Thyr är också beredd att visa upp sina modellastbilar i trä. Han har 8 stycken  hemma nu och flera nytillverkade. Andra som lovat vara med under Öppet Hus-söndagen  är biodlaren Lasse Stensson i Tjyvsten, Bojäntans getgård , Berits Bod, Glösbo Möbler, Backans Timmerhustillverkning, Majas Café o Presenter, Lötens handel, Ringshögs restaurang. Ytterligare några företag avvaktar med besked och är det så att du har något som du vill visa upp och vara med på Öppet Hus så kontakta då Göran Bernstål på tel 070-6948732 eller mejla goran@bernstal.se. Senast 10 april vill vi ha allting klart för att kunna göra en så bra annonsering som möjligt.

Roger Thyr med en av sina egenhändigt byggda modellbilar i trä. Nu visar han upp dem under Öppet Hus-dagen i maj.

Roger Thyr med en av sina egenhändigt byggda modellbilar i trä. Nu visar han upp dem under Öppet Hus-dagen i maj.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445