Stor publik såg Daniels bilder

17 april 2014
Daniel från rengsjö-en av utställarna på Lokomotiv.

Daniel från Rengsjö-en av utställarna på Lokomotiv.

 

En stor publik mötte upp när det var dags för säsongens första vernissage på Lokomotiv i Bollnäs. En av tre utställare är Daniel Bernstål,27, bördig från Rengsjö men numera bosatt i Gävle. Han fick redan första dagen sälja flera av sina bilder som består av olika åkare på snowboards och skateboards. Det är den andra utställningen han har och tidigare har han visat sina bilder i Åre. Daniel har tidigare själv åkt på bräda men efter en mc-olycka för några år sedan sadlade han om och började fotografera istället. Den dominerande utställaren på Lokomotiv är stjärnfotografen Jens Assur som själv inte kunde närvara på vernissagen utan skickade en av sina medarbetare istället. Denne blev mäkta imponerad av Lokomotiv och dess lokaliteter i de fd lokstallarna och förklarade att de vill fortsätta samarbetet med de båda Bollnäsfotograferna Anna Alverhag och Johanna Syrén som är initiativtagare till Lokomotiv – en lyckad satsning på en fotografisk mötesplats som kommer att låta tala om sig i det fotointresserade Sverige. Utställningarna som nu visas på Lokomotiv pågår fram till 31 maj.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445