Fira hela vårhelgen i hela Rengsjö

24 april 2014
Det här är kartan som visar  vilka som deltar i Öppet Hus-dagen i Rengsjö den 11 maj.

Det här är kartan som visar vilka som deltar i Öppet Hus-dagen i Rengsjö den 11 maj.

Här är deltagarna i den Öppet Hus-dag med konstrunda som Rengsjö Framtid arrangerar söndagen den 11 maj. Totalt är det 16 platser som är numrerade på den enkla kartan över Rengsjö. Kartan kommer också att publiceras i tidningen Ljusnan fredagen den 9 maj och i Rengsjöbladet som kommer i brevlådorna söndag den 4 maj. Kartor kommer också att finnas på vårmarknaden Hardreve i Rengsjö centrum dagen innan dvs lördag den 10 maj mellan kl 10 och 15. För att man lättare ska kunna hitta till de olika platserna så har varje deltagare satt upp färgglada ballonger och respektive besöksnummer utanför sina hus. Öppettiden under söndagen är 11-17. Det blir alltså Rengsjö för hela slanten den här helgen och kommer man långväga ifrån så går det bra att boka in övernattning på Rengsjö camping (som ligger mitt i marknadsområdet) STF-vandrarhemmet Ohlandersgården eller Nygården- två vackra hälsingegårdar med bed and breakfast. Välkomna att fira en härlig vårhelg i en av Hälsinglands vackraste bygder!

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445