Jard Samuelson till Rengsjö

25 april 2014

Front_Jard_2011

Den kristne sångaren och låtskrivaren Jard Samuelson, 62, kommer söndag den 4 maj till Ringshög för ett framträdande med sin turnégrupp. Föreställningen börjar kl 13.30 och det är Anhörigföreningen som arrangerar. Det är inte första gången som Jard Samuelson framträder på Ringshög där han blivit omåttligt populär. Jard Samuelson är en av de fyra välkända musikbröderna Samuelsons som i femton år turnerade både i Europa och USA. Men 1981 avled en av bröderna och gruppen upphörde. Nu är det bara Jard som fortsätter musikturnerandet. Ibland tillsammans med hustrun Carina eller en särskild kompgrupp. Det är country och gospel som dominerar när Jard Samuelson framträder. Efter besöket i Rengsjö gör han en föreställning i Bollnäs kyrka på kvällen.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445