Aimen spelklar för RSK

25 april 2014

Nu är 27-årige Aimen Sewed från Libyen spelklar för Rengsjö Sportklubb och redan i morrondagens div 3- match mot Kubikenborg finns Aimen med i det blåvita laget. Han har nr 17 på ryggen och anses redan vara en riktig supervärvning. Förmodligen den som väntas bli mest uppmärksammad i Hälsingland den här säsongen. Aimen har ett förflutet som div 1-spelare i Libyen och är en offensiv spelare som kommer att sätta fart på RSK-anfallet. Morrondagens match på Solrosens IP i Bollnäs börjar kl 15 och blir en intressant upplevelse med den nye debutanten och övriga i Rengsjölaget som överraskande vann premiärmatchen förra helgen. Superlördagen på Solrosen består också av ytterligare en match nämligen Rengsjös P 17-lag i pojkallsvenskan mot Friska Viljor. Den matchen börjar kl 17.15.

Aimen Sewed är nu klar för RSK. Här tillsammans med en nöjd tränare Peter Svensk. Foto: Sonja From

Aimen Sewed är nu klar för RSK. Här tillsammans med en nöjd tränare Peter Svensk. Foto: Sonja From

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445