Tidig seriefinal i Rengsjö

26 maj 2009

Rengsjö SK är vårens glada överraskning i trean och ligger i nuläget tvåa i serien bara en futtig poäng efter Hudiksvalls ABK. Men på torsdagkväll smäller det på IP. Då möts de båda lagen i en tidig seriefinal och lyckas RSK vinna så går laget upp i ledningen. Det här lockar naturligtvis en storpublik till IP och blir vädret bra så tror arrangörerna på minst 400 personer. – Det här är riktigt kul, säger tränaren Anders Olsson som fått en flygande start sedan han tog över laget. – Alla är friska och taggade till tusen så jag tror att det blir en hård och jämn match. Vi räknar med att köra samma startelva som senast mot Tunabro ,möjligtvis att vi ändrar lite i spelsystemet. Kl 19 börjar matchen och nu är avbytarbåset , som blåste omkull av en tromb, reparerat och funktionsdugligt igen.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445