Nu hjälps vi åt att städa centrum

29 april 2014

Snälla, snälla, snälla alla Rengsjöbor! Centrum behöver städas inför superhelgen 10-11 maj då det först är Hardreve på lördag och sedan Öppet Hus på söndag. Och då vill väl alla att det ska se snyggt och välvårdat ut i vårt centrum. Vi hoppas på många besökare och bra väder den helgen och det gynnar alla som bor i Rengsjö. Därför tar vi nu ett extra ryck på måndagkväll den 5 maj kl 18. Då hoppas Rengsjö Framtid på allmän samling vid campingstugan där föreningen bjuder alla som hjälper till att städa på fika. Ni behöver inte ta med er någonting, säger Ingvar Ingeroth, som leder arbetet. Men det är en hel del skräp som ska samlas upp och grus som ska köras ut(maskiner finns) och så ska campingstugan snyggas till, nya anslagstavlan sättas på plats osv. Men vi lovar att det blir ett jätteroligt jobb när vi ser hur snyggt det blir. Och vilken tillfredställelse när besökarna sedan berömmer vårt vackra centrum och Du är en av dom som varit med och snyggat till det!

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445