Publikfest trots förlust

28 maj 2009

Det blev som väntat mycket folk när Rengsjö bjöd in till tidig seriefinal i div 3-fotbollen mot gästande Hudiksvalls ABK. Regnet tidigare på dagen skrämde kanske bort en och annan men när matchen började sken solen och sommartemperaturen hade infunnit sig. Den exakta publiksiffran blev 378 personer och de bjöds på en kämpastark insats från båda lagen. Länge stod det och vägde men fem minuter före halvtid lyckades gästerna göra 0-1 – ett resultat som stod sig matchen ut. Hemmalaget stod emot bra och med lite flyt kunde RSK också ha bärgat segern efter två fräsande ribbskott i andra halvlek.
– Jag tycker vi gjorde en bra match och hade varit värda ett oavgjort resultat. Men nu tar vi nya tag och siktar in oss på nästa match som blir mot Ytterhogdal hemma på onsdag, säger sportchefen Roland Hedlund.


Det var fullsatt på läktaren och publiken trivdes i den vackra kvällssolen

Det var fullsatt på läktaren och publiken trivdes i den vackra kvällssolen

Även runt planen var det tätt med folk som gladdes åt bra spel från hemmalaget

Även runt planen var det tätt med folk som gladdes åt bra spel från hemmalaget

Flera gånger i andra halvlek var det nära kvittering och det osade riktigt hett när RSK hade två rungande skott i ribban.

Flera gånger i andra halvlek var det nära kvittering och det osade riktigt hett när RSK hade två rungande skott i ribban

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445