Hjälp oss snygga till centrum

4 juni 2009

Nu är det dags igen. Rengsjö Framtids centrumgrupp kallar till en ny städträff vid Löten. Det blir måndag 15 juni kl 18.30, meddelar Ingvar Ingeroth som hoppas att fler bybor ställer upp den här gången. Det ska nämligen klippas gräs och göras extra fint i centrum inför den stundande midsommarhelgen. Sedan centrumgruppen tog över skötseln av området måste vi visa att vi själva sköter det här mycket bättre än när kommunen hade hand om det. De senaste somrarna har skötseln varit under all kritik och gräset har fått växa meterhögt. Ju fler som ställer upp och hjälper till ju fortare går det att få området välstädat. Städgeneralen Ingvar vill att vi tar med räfsor, skottkärror, trimmer, gräsklippare ja allt som kan tänkas att användas för att röja av gräset. Det här kan bli en härlig familjefest om sommarkvällens väder står på vår sida och så bjuder Rengsjö Framtid på kaffe och bulle.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445