Fisketjärnen nedskräpad

19 maj 2014

Om tio dagar är det dags att inviga den stora satsningen på Fjällmyrtjärn som ett fiskeparadis men under lördagskvällen skräpades platsen ned så enormt att fiskevårdsföreningen nu måste stänga den för att hinna städa upp till invigningen. Kalle Hagelin i föreningen berättar hur besökare lämnat efter sig stora mängder av ölflaskor och ölburkar nedstuckna i myren, hur man krossat glas i grillringarna och eldat upp byggnadsmaterial, spridit ut plastpåsar och petflaskor över hela området. – Vi inom föreningen tycker det är trevligt att besökare uppskattar Fjällmyrtjärn och det vi gjort där men soptunnan står där av en anledning och orkar man släpa dit burkar och flaskor så kan man väl ta hem dem också, säger Kalle Hagelin uppgivet. Nu måste platsen stängas av och fiskeförbud införas från söndagkväll 25 maj till invigningen den 29 maj för att området ska hinna städas upp.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445