Klent intresse för samåkning

19 maj 2014

Bara en handfull intresserade kom för att lyssna på informationskvällen om mobil samåkning. Maja Söderberg från byn Tolg i Småland, en av konstruktörerna till samåkningssystemet, var dock inte överraskad. – Det är såhär det brukar se ut första gången, förklarade hon och föreslog Rengsjö Framtid att starta ett projekt och bearbeta byborna under en längre tid. För det tar tid innan det här nya sättet att färdas tillsammans sätter sig. Men på plats efter plats börjar nu människor vakna och inse att det här är något att anamma. Både för miljöns, plånbokens och den sociala gemenskapens skull. Rengsjö Framtid kommer nu att ta sig en funderare på om föreningen ska gå vidare med samåkningstanken.

Maja Söderberg hade bara en handfull åhörare när hon kom till Rengsjö för att berätta om mobil samåkning.

Maja Söderberg hade bara en handfull åhörare när hon kom till Rengsjö för att berätta om mobil samåkning.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445