Rastborden är åter på plats

26 maj 2014

IMG_0297 Nu är rastborden och blommorna på plats intill åmynnet vid Hölesjöns östra ände. Sommaren kan därmed sägas börja även om vädret just nu inte talar precis för detta. Men borden kommer säkert till god användning ändå för detta är en gudomlig plats att vila på och njuta av utsikten.Oavsett vädret. Det är Stig Hamrén i Nordanhöle som en gång tillverkade dessa bord och under senare år har han fått hjälp av Anders och Maith Ryberg när de ska placeras ut och tas in. Även tvättbryggan lite längre västerut efter Nordanhölevägen har nu också lagts ut. Det är fiskevårdsföreningen som ansvarar för att den kommer ut till sommaren och plockas in när vintern närmar sig. Tack vare dessa ideella krafter så kan vi alla få uppleva underbara sommarstunder vid den vackra Hölesjön.Det tackar vi för.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445