Anmäl er till suringfesten

25 augusti 2014

Festerna avlöser varandra i Rengsjö och nu på lördag är det dags för den stora surströmmingsfesten i Sedwallsparken. Samtidigt placeras mängder av marschaller längs Östersjöns strand och lyser upp sensommarkvällen. Men det gäller att anmäla sig om man vill vara med på den här traditionella festmåltiden som Rengsjö Framtid arrangerar för sjätte året. Festandet börjar kl 18 och då har tälten rests och dofterna börjat sprida sig. För de som inte gillar suring så finns alternativa saker att stoppa i mun. Anmälan görs till Ingmarie Antonsson som ni hittar i kassan i Lötens handel. Hon vill veta i god tid hur många som kommer för att hinna med planerade inköp. Drycker till måltiden får var och en ta med sig efter behov och önskemål.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445