Knattarna lockade storpublik

25 augusti 2014
Det var som inför en landskamp när Rengsjös knattar fick tåga in till a-lagets match hållandes de "stora" spelarna i hand.

Det var som inför en landskamp när Rengsjös knattar fick tåga in till a-lagets match hållandes de ”stora” spelarna i hand. A-laget som sedan slog Falun med 2-1 och tog en ny trepoängare.

Fotbollens Dag på IP i lördags lockade till säsongens största publiksiffra. Arrangörerna beräknade att ca 700 personer fanns runt idrottsplatsen den här dagen men så ställde inte mindre än 17 knattelag upp till spel och det är klart när föräldrar, far och morföräldrar och andra släktingar lockas som publik då blir det trångt runt planerna. Ja, under vissa tider på dagen gick det knappt att hitta en parkeringsplats utan bilarna fick ställas ute i skogen och efter vägarna. RSK sålde slut på det mesta och det gav en hel del behövligt klirr i kassan. Ett trevligt arrangemang som visar vilken bredd Rengsjö Sportklubb har på sin fotbollsverksamhet. När så a-laget tog sin andra höstseger på raken och P 17-laget vann i Östersund så var det klang och jubel i de blåvita leden den här helgen. Nu hoppas vi alla att lagen fortsätter att plocka poäng så att serieplatserna i div 3 södra Norrland och Pojkallsvenskan kan behållas. Vi behöver den här fotbollsprofileringen i Rengsjö.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445