Klubbmästare i trolling

14 juni 2009

18 båtar kom till start när årets klubbmästerskap i trolling avgjordes på Hölesjön under lördagskvällen. Det var ett ypperligt väder för trollingfiske och inte mindre än 55 kg gädda plockades upp ur sjöns något kylslagna vatten. Tack vare att Inger och Torbjörn Eriksson upplät sin badplats kunde man hålla en halvtidsvila då fiskevårdsföreningen bjöd på grillad korv och kaffe. Segrade gjorde även detta år tävlingsledningen med Magnus Frisk och Kalle Hagelin. De fick upp drygt 21 kilo gädda. Team Breezer blev tvåa och på tredje plats kom team Sill. Största fisk drog team Patrik upp och den vägde 5920 gram. Storslam i lotteriet tog Reidar Olsson som vann både första och andra pris.


I mitten segrarna i årets klubbmästerskap i trollingfiske Magnus Frisk och Kalle Hagelin flankerade av de båda lag som kom tvåa respektive trea.


Bosse Larsson viftar glatt med två fina gäddor som räckte till en tredje plats


Under halvtidsvilan bjöd fiskevårdsföreningen på grillad korv och kaffe. Ett alltigenom lyckat fiskearrangemang.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445