Kom på gräsklipparfest!

1 juli 2009

Nu slår Rengsjö Framtid till igen och bjuder in alla till gräsklipparfest vid Löten.

Lördag den 11 juli Kl 15 börjar det och ung som gammal är välkommen att hjälpa till med uppsnyggningen av centrumområdet.

Förra gången var uppslutningen dålig och därför lovar centrumgeneralen Ingvar Ingeroth att bjuda på grillad kyckling och potatsisallad den här gången för att se om fler vill hjälpa till. Det är viktigt att vi alla hjälps åt i det här arbetet för att vi ska kunna hålla centrum snyggt och få igång utvecklingsarbetet av området. Det gynnar alla som bor i Rengsjö. Centrum är vårt ansikte utåt och om det är vackert så blir besökarens helhetsintryck av Rengsjö också positivt. Så ta familjen med och kom till Löten den 11 juli. Det kan bli hur trevligt som helst och vi blir alla nöjda och belåtna efteråt.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445